Frequently asked questions

Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål herunder, så send en mail til os på support@boligdeal.dk (vi svarer som regel hurtigt - og altid inden for 24 timer )

1: Hvilke boliger kan du finde på Boligdeal.dk?
Alle boligtyper er til at finde på Boligdeal.dk – alt fra lejeboliger til ledige boliger der fremlejes af private. Der er også andelsboliger, ejerlejligheder, villaer, rækkehuse og grunde til salg på Boligdeal.dk.

2: Hvor samler Boligdeal.dk boliger fra?
Vi samler boligerne på flere forskellige måder. Boligerne kan enten lægges direkte op af udlejeren og sælgeren på boligdeal.dk, eller kan udlejerne/sælgerne bede os om at samle deres boliger så de markedsføres på Boligdeal.dk. Vi har også intelligente robotter der flere gange om dagen finder nye ledige boliger på nettet.

3: Formidler Boligdeal.dk direkte kontakt til udlejerne?
Nej, det gør vi absolut ikke. Vi understreger at vi ikke formidler kontakt mellem boligsøgere og udlejere. Vi understreger desuden at vi ikke har aftaler med udlejerne om, at formidle kontakt mellem udlejerne og boligsøgerne. Boligdeal.dk er en søgemaskine som forsøger at samle alle ledige boliger på markedet og som linker videre til de originale kilder, således at man som boligsøgende kun behøver at kigge et sted. Når man klikker på den grønne kontakt-knap i annoncen, sendes man således videre til udlejerens egen hjemmeside, hvor man selv skal tage den direkte kontakt til udlejeren.

4: Hvad gør jeg hvis jeg får de forkerte boliger eller boligsøgere sendt til min mail?
Du skal klikke på "Mine søgeagenter", som du kan se i menuen under "Din profil", når du er logget ind på Boligdeal.dk. Her kan du definere, ændre eller slette din søgeagent som definerer hvilke boliger og boligsøgere du får tilsendt en email om.  Hvis du allerede har en søgeagent, skal du huske at slette den, før du opretter en ny.

5: Jeg har glemt mit brugernavn/ adgangskode, hvad gør jeg?
Dit brugernavn er altid den emailadresse, du har angivet når du har registreret dig. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke: ”Glemt adgangskode?” øverst på Boligdeal.dk. Derefter bliver der sendt et login link til dig via mail, hvor du kan nulstille din kode og oprette en ny.

6:  Fordele ved at være tilmeldt på Boligdeal.dk?
Du kan oprette en søgeagent på vores søgemaskine, der giver besked lige så snart der kommer en ny bolig på markedet. Derudover kan du få info om alle de udlejere, som har frikøbt deres annoncer. Du kan ligeledes oprette en søgeannonce så udlejere og sælgere kan se, hvad du er på udkik efter - og kan kontakte dig, hvis de har noget, der matcher det du søger. Hvis du vil kontakte en udlejer eller sælger, der ikke har frikøbt sin annonce, kan du købe tilvalgsproduktet ”Guldbrugerabonnement”, som giver dig en række fordele.

7: Hvilke fordele får man ved et Guldbrugerabonnement?
Med et GuldBrugerabonnement får du en række fordele. Du får bl.a. besked om boligerne før andre, adgang til alle boligerne, en fremhævet boligsøger annonce mv. 

8: Er det sikkert at betale på Boligdeal?
Betaling håndteres af en sikker krypteret forbindelse via DIBS til din bank. Du kan betale med de fleste kreditkort. Boligdeal.dk har aldrig adgang til dine kortoplysninger. Boligdeal.dk har ikke adgang til at se dine kreditkortoplysninger til enhver tid.

9: Hvordan afmelder jeg min konto?
Tryk på "Din profil" øverst på Boligdeal.dk (som du kan se når du er logget ind). Tryk herefter på på fanen ”Dine data”, og klik på knappen i bunden af siden for at komme videre til siden hvor du kan afmelde din profil.

10: Hvordan stopper jeg mails med boliger?
Tryk på "Din profil" øverst på Boligdeal.dk (som du kan se når du er logget ind). Tryk herefter på på siden ”Mailindstillinger” i menuen under "Din profil". Derefter kan du følge den simple vejledning. Send en mail til support@boligdeal.dk, hvis du har brug for hjælp.

11: Hvor finder jeg en samlet oversigt over mine fakturaer?
Tryk på "Din profil" øverst på Boligdeal.dk (som du kan se når du er logget ind). Tryk herefter på ”Fakturaer mv.” i menuen under "Din profil". Her har vi samlet alle dine fakturaer, så du let kan få et samlet overblik. Ønsker du at hente en faktura ned på din computer, skal du trykke på ”link til faktura”. Højreklik med musen og tryk ”gem som”. Send en mail til support@boligdeal.dk, hvis du har brug for hjælp.

12: Hvordan afmelder jeg en GuldBruger?
Tryk på "Din profil" øverst på Boligdeal.dk (som du kan se når du er logget ind). GuldBrugerAdgangen kan slås fra eller til, når Brugeren er logget ind på sin konto på www.boligdeal.dk. Tryk på linket "Din profil" øverst på siden, tryk herefter på "Fakturaer mv." i menuen under "Din profil", tryk herefter på knappen "Adgangsprogram" i bunden af siden, hvorefter du kommer til en side hvor GuldBrugeradgangen kan slås fra eller til. Send en mail til support@boligdeal.dk, hvis du har brug for hjælp.

13:  Hvordan opretter jeg/ redigere en boligannonce?
Tryk på "Din profil" øverst på Boligdeal.dk (som du kan se når du er logget ind). Du trykker på ”dine annoncer” i menuen under "Din profil". Her kan du se en samlet oversigt over alle dine annoncer. Hvis du ønsker at oprette en annonce, skal du blot trykke på ”opret ny annonce nu” øverst i oversigten. Ønsker du derimod at redigere i en annonce, skal du blot klikke på adressen på lejemålet til venstre. Når du er færdig med at redigere i annoncen, skal du rulle ned og trykke på ”gem”. Send en mail til support@boligdeal.dk, hvis du har brug for hjælp.

14: Hvor finder jeg boligannoncerne?
Du kan søge i vores store database med ledige boliger her: https://www.boligdeal.dk/avanceret.aspx

15: Hvor finder jeg boligsøgerne?
Du kan søge direkte i vores store database med boligsøgere her: https://www.boligdeal.dk/search-tenant.aspx

16: Adresse
Boligdeal.dk: Rentbuyestate.com Denmark ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C