Lejlighed til salg, Frederiksberg, Allégade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1415326
  • Lejlighed
  • 48 m2
  • 2
  • 2.495.000 kroner
  • 125.000 Kroner
  • F

48 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Fotograf-billeder og plantegning kommer snart.

Virkelig godt og eftertragtet beliggende, både centralt og alligevel helt roligt og tilbagetrukket i baghuset, på Allégade, som er Frederiksberg's ældste og også ret så ikoniske gade. Forbi de grønne arealer foran forhuset og gennem passagen er denne vel- og vedligeholdte ejendom med opgangene 23A og 23B. På 3. th. er denne 2-værelses lejlighed - ideelt rumfordelt, yderst veludnyttet, og velegnet til den enlige og til nød også en kæreste det meste af tiden. Udlejning er tilladt hvorfor den også er velegnet til forældrekøb. Beliggenheden er som nævnt virkelig god og nær alt, og alligevel er der ingen trafikstøj overhovedet der inde i baghuset. Og så er alle de nødvendige faciliteter ret så tæt på. Løbeturene kan nydes og/eller overståes i naturskønne Søndermarken og levende Frederiksberg Have, der populært sagt ligger "lige om hjørnet", altså som i ikke meget mere end 100 meter fra lejligheden. Tæt på er også Frederiksberg Metro St., der bringer dig hurtig ind til og hjem fra København City og også på tværs af København til de øvrige bydele. Der er heller ikke langt til Frederiksberg's mange indkøbsmuligheder, Frederiksberg Centret, pulserende café-liv, et væld af uddannelsesinstitutioner og et mekka af spændende forretninger og lækre specialbutikker på Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Godthåbsvej mv. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også, ligesom der på gåben eller cykel heller ikke er langt til Søerne og det øvrige København City. Den friske luft på den sene gåtur hjem fra "byen", vil helt sikkert også gøre godt for både krop og sjæl.

Allégade er den ældste gade på Frederiksberg, og blev anlagt da Frederik den 3. i 1651 tillod 20 bønder af hollandsk afstamning fra Amager at opføre fæstegårde på begge sider af den nuværende gade. Gaden hed i lang tid Hollændergaden, og navnet Allégade blev først almindeligt for omkring
150 år siden. En sidegade til Allégade minder med sit navn, Hollændervej, om denne fødsel af Frederiksberg, der da kaldtes Ny Amager eller Ny Hollænderby. Ejendommen er opført i 1890 i tidstypisk stil, den er veldrevet af ejerforening, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret. Ejerforeningen består af bygningerne og opgangene nr. 23, 23A, 23B og 23C. De har pæne delvis pudsede og gule murstensfacader med karakterdannene gesimser, indgangs- og opgangspartier med dørtelefon, og så har lejligheden nyere termoruder. Lille hyggeligt gårdmiljø med bænke, borde og nabosnak. Billig fjernvarme og hybridnet installeret, og så er her plads til at parkere cyklerne inde i gården. Herudover brugsret til eget loftrum, og så er husdyrhold og udlejning tilladt.

Lejligheden indeholder entré med plads til sko- og overtøjet, og herfra adgang til det nyere brusebadeværelse, soveværelse med "lige akkurat"-plads til dobbeltsengen og tøjskabet, og den hyggelige opholdsstue med plads til både sofa-arrangement og spisebord. Herfra adgang til det flotte nyere køkken med spiseplads til, med lidt god vilje, 4 personer - i dette alrum kan morgenkaffen og -brødet, frokosten og aftensmaden nydes, ligesom lektierne kan laves og studiegrupperne mødes. Alt i alt en absolut seværdig og virkeligt godt og eftertragtet beliggende bolig.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...